Om oss


Ann Braathen Artist Management har etablerat sig som en av norra Europas ledande agenturer inom opera och klassisk musik. Vi erbjuder våra artister en långsiktig, ansvarstagande och världsomspännande representation.


Företaget startades år 2001 av Ann Braathen och Kristian Holstein. Ann Braathen hade redan då en gedigen erfarenhet som agent för flera framgångsrika operaartister. Som agentur fungerar vi som våra artisters förlängda arm i kontakter med arrangörer och uppdragsgivare. Vi tar ett helhetsansvar för de artister vi representerar och för oss är det därför viktigt att ha ett personligt engagemang i var och en av dem och deras respektive karriärer.Vi har byggt upp ett världsomspännande kontaktnät och ser det som en av våra viktigaste uppgifter att ha goda relationer till arrangörer på alla nivåer, från den lokala orkesterföreningen till världens stora operahus och konsertscener.


Konsultation


Ann Braathen Artist Management kan också erbjuda konsultation för artister som vi inte representerar. Med mångårig erfarenhet i branschen kan vi erbjuda kvalificerad rådgivning oavsett var i sin karriär en artist befinner sig. Kostnaden för detta är 800 kronor per timme (exklusive moms).